| ||||||||||||||
... lub wpisz: | ||||||||||||||
UdanePrzepisy.pl
Koszt | Czas wykonania | Trudność | Dla osób | Ocena | Popularność |
9-14 zł | 30 min | 1/5 | 2 | 4.2 | 16725 |
Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!
Dobry, prosty przepis. Wszystko się zgadza. Dodam, że groszek przed dodaniem trzeba odsączyć a najlepiej przepłukać na przetaku/cedzaku (uwierzcie - niektórzy tego nie wiedzą);)
Sama nazwa mówi, że jest to zupa z groszku, więc tego składnika musi być najwięcej. Poza tym nie ma błędu ponieważ po wrzuceniu obranych i pokrojonych warzyw do kiełbasy należy wszystko razem podsmażyć przez chwilę. Nie smażyć tego na jakiś brązowy kolor tylko delikatnie podsmażyć. Nie rozumiem dlaczego uważasz, że ziemniaków nie można smażyć. Co do mąki masz rację. Przeoczyłam ją, ale już poprawiłam:) Pozdrawiam
Wydaje mi sie ze puszka groszku na ta reszte skladnikow to za duzo.. i jest blad jest obrac warzywa i podsmazyc na patelni z kielbasa, przeciez nie bedziemy smazyli ziemniakow i nie jest opisane ppo co maka
Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.