|
UdanePrzepisy.pl |
|
|
|
|
| Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją. |
Śledź w marchewceKoszt | Czas wykonania | Trudność | Dla osób | Ocena
| Popularność | 15-19 zł | 30 min | 2/5 | 4 | 3 | 2879 |
- 1 kg solonych śledzi
- 4 posiekane cebule
- 4 średnie marchewki
- 1/2 szklanki oleju
- 1 łyżeczka cukru
- liść laurowy
- ziele angielskie
- 1 łyżka soku z cytryny Marchewki obrać, umyć, zetrzeć na tarce o dużych oczkach i 5 minut dusić na oleju. Po tym czasie dodać posiekaną cebulę, liść laurowy oraz ziele angielskie, dusić kolejne 5 minut. Całość skropić sokiem z cytryny, dodać cukier i mieszając, jeszcze chwilę podusić, a potem ostudzić. Śledzie pokroić w kawałki i układać warstwami na przemian z warzywami. Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne! KomentarzeW chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!
Dodaj komentarz do przepisu!
|
Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarneSerwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010. Porady kulinarne |
Kontakt |
Regulamin i polityka serwisu
|
| |