| ||||||||||||||
... lub wpisz: | ||||||||||||||
Nadziewane pieczarki
![]() Oceń ten przepis:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Składniki:- 40 dag pieczarek- 15 dag sera żółtego - 20 dag wędzonego boczku - margaryna Przygotowanie:Oddzielić kapelusze od ogonków. Kapelusze obrać. Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć, aby był chrupiący. Następnie odsączyć go z tłuszczu, przestudzić i wymieszać ze startym na tarce na małych oczkach serem. Napełnić powstałą masą kapelusze grzybów, włożyć do wysmarowanego margaryną żaroodpornego naczynia i piec w piekarniku w 180 stopniach 15-20 minut. Podawać gorące.Zobacz inne przepisy z kategorii: Dania z warzyw
Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne! KomentarzeDodano: 2012-10-12 - 08:06 Nick: ~Olena Dziękuję za ten prosty a zarazem pyszny przepis, bardzo łatwe, tanie i pomysłowe Dodaj komentarz do przepisu!
|