×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

UdanePrzepisy.pl

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Garnirowane jajka faszerowane

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
3-8 zł10 min1/563,711657
Garnirowane jajka faszerowane

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek
składniki
- 6 jajek ugotowanych na twardo
- 1 łyżka miękkiego masła
- 1 łyżka majonezu
- 1/2 łyżeczki czosnku w proszku
- sól
- pieprz
przygotowanie
Jajka obrać i przekroić wzdłuż na pół. Żółtka wyjąć, rozgnieść i utrzeć na gładki krem z majonezem i masłem, lekko posolić. Przyprawić czosnkiem i pieprzem, wymieszać. Łyżeczką lub za pomocą rękawa cukierniczego z ozdobną nasadką napełnić kremem połówki białka. Można przybrać kawiorem.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Przekąski

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu