×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

UdanePrzepisy.pl

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Befsztyk wołowy siekany

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
9-14 zł40 min1/553,28759
Befsztyk wołowy siekany

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek
składniki
- 500 g mielonej wołowiny
- 1 bułka
- 200 g cebuli
- 1 jajko
- 1 łyżka masła
- 1 łyżeczka soli
- 1/2 łyżeczki pieprzu
- olej do pieczenia
przygotowanie
Bułkę namoczyć w wodzie, wycisnąć i włożyć do miski. Cebulę pokroić, zeszklić na maśle, dodać do bułki, zmieszać z mięsem, jajkiem, solą i pieprzem oraz uformować befsztyki. Resztę cebuli pokroić w cienkie talarki i podsmażyć na oleju. Siekane befsztyki smażyć na rozgrzanym oleju od 4 do 5 minut z każdej strony.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Mięsne

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu