×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Zupa pieczarkowa

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
5-10 zł40 min1/543.78313
Zupa pieczarkowa

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- 1 litr mleka
- 400 g pieczarek
- 1 marchewka
- 1 pietruszka
- 1 cebula
- 3 łyżki posiekanej natki pietruszki
- pieprz
- sól
- 1 łyżka masła

Przygotowanie:

Grzyby drobno pokroić. Marchew i pietruszkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę posiekać. W garnku roztopić masło, włożyć warzywa, pieczarki, posolić, przykryć i podgrzewać, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut. Następnie wlać mleko, zagotować, przyprawić solą i pieprzem. Podawać posypaną natką pietruszki.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Zupy

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu