×

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Sos koperkowy

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudność\Trudność"Dla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
1-5 zł10 min2/543.34783
Sos koperkowy

Składniki:

- 4 łyżki mleka
- 2 szklanki wywaru jarzynowego
- 1 łyżka mąki
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- 2 łyżki posiekanego koperku
- pieprz
- sól

Przygotowanie:

Do mleka dodać mąkę, wymieszać i wlać do wywaru jarzynowego. Zagotować. Następnie dodać sok z cytryny, przyprawić do smaku, wsypać koperek i chwilę gotować.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Sosy

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu