| ||||||||||||||
... lub wpisz: | ||||||||||||||
Skrzydełka prowansalskie
![]() Oceń ten przepis:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Składniki:- 700 g skrzydełek- 3 ząbki czosnku - 1 łyżka ziół prowansalskich - 1 łyżka soku z cytryny - 1 łyżka przyprawy do kurczaka - sól - pieprz - 3 łyżki oleju Przygotowanie:Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać wraz z przyprawami oraz sokiem z cytryny do oleju. Skrzydełka włożyć do marynaty, przykryć i odstawić na godzinę. Następnie mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiekać 30-40 minut w 180 stopniach lub usmażyć na patelni.Zobacz inne przepisy z kategorii: Mięsne
Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne! KomentarzeW chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!
Dodaj komentarz do przepisu!
|