×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Sałatka z czerwonej kapusty

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
1-5 zł40 min2/562.99344
Sałatka z czerwonej kapusty

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- czerwona kapusta
- jabłko
- 2 kiszone ogórki
- mała cebula
- sól
- ocet
- cukier

Przygotowanie:

Kapustę poszatkować i wrzucić do wrzącej osolonej wody, gotować 3-4 minuty. Następnie dodać trochę octu i zagotować po czym kapustę odcedzić. Do wystudzonej kapusty dodać jabłko i ogórki starte na tarce o grubych oczkach oraz drobno posiekaną cebulkę. Odstawić na pół godziny, aby kapusta przeszła smakami.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Sałatki

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu