×

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Sałatka warstwowa z tuńczykiem

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudność\Trudność"Dla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
10-15 zł40 min2/554.213374
Sałatka warstwowa z tuńczykiem

Składniki:

- 1-2 puszki tuńczyka sałatkowego w sosie własnym lub w oleju
- 5-6 jajek
- 20 dkg sera żółtego startego na dużych oczkach
- 2 średnie cebule
- majonez rzymski
- sól
- pieprz

Przygotowanie:

Jajka gotujemy na twardo. Białka ścieramy na drobnych oczkach i kładziemy na dno miski, posolić, następna warstwa to majonez, ser, tuńczyk rozdrobniony, drobno pokrojona cebula, tuńczyk, majonez, żółtka starte na drobnej tarce. Życzę smacznego.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Sałatki

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu