HOME
Dodaj
przepis
Poczekalnia
przepisów
Nasi
kucharze
Zasady punktacji
Konkurs
MENU
Dania z jaj i sera
Dania z warzyw
Desery
Kluski i naleśniki
Makarony i ryż
Mięsne
Na grilla
Napoje i drinki
Pizze
Przekąski
Przetwory
Ryby, owoce morza
Sałatki
Sosy
Wypieki
Zapiekanki, tosty
Zupy



Przepisy na sałatki

Z nami przyrządzisz kolorowe i pyszne sałatki na każdą okazję. Twoja rodzina będzie je uwielbiać.

Przepisy na ciasta i wypieki

Zobacz nasz duży wybór przepisów na ciasta. Szukaj również przepisów na torty i ciasteczka w naszych wypiekach.

Przekąski i przystawki na przyjęcie

Galat wegetariański, faszerowane jajka, ruloniki z szynki, kurczak w galarecie oraz wiele innych ciekawych pomysłów na przekąski. Fantazyjne i smaczne przystawki na przyjęcie.

Desery

Znajdź swoje ulubione przepisy na desery. Spraw przyjemność sobie i dzieciom.
Rejestracja   Logowanie

Przepis - Ryba w panierce serowej

Znajdź przepisy wg:
Znajdź przepis po słowie kluczowym:


 

Ryba w panierce serowej

Czas: 20 min
Trudność: 1/5

Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart14 (4,18)
Oglądano: 8141 razy

Ryba w panierce serowej


Składniki:
- 4 filety z ryby morskiej np. mintaj
- 1 jajko
- 8 łyżek startego sera żółtego
- 6 łyżek mąki
- sól
- pieprz
- suszona natka pietruszki
- 2 łyżki soku z cytryny
- tłuszcz do smażenia

Przepis:
Ryby skropić sokiem z cytryny i odstawić na 20 minut. Na jednym talerzyku rozbełtać jajko z solą, pieprzem i pietruszką. Na drugim talerzyku wymieszać ser z mąką. Rybę panierować najpierw w jajku, a następnie w mące z serem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Weronika-miniatura-50
Zobacz inne przepisy z kategorii: Ryby, owoce morza
Dodano: 2010-07-27 przez: Weronika belka przepisy

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Podziel się przepisem z innymi:

                 

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

brak_zdjecia_M-50Dodano: 2010-08-30 - 21:26
Nick: Piotrek (906) rhat

Bardzo lubię potrawy z ryb połączone z żółtym serem. Będę musiał wypróbować ten przepis, gdyż zapowiada się całkiem smacznie.


Pysia-miniatura-50Dodano: 2010-08-31 - 09:04
Nick: Pysia (3941) bhat

Zgadzam się z Piotrkiem!!! Jadłam niedawno coś podobnego i muszę przyznać, że panierka serowa z rybą ma wymarzony smak!


Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:

Treść komentarza: (min. 2,5 linijki by dostać punkty)

Przepisz kod z obrazka:



 Podobne przepisy


Dorsz w opakowaniu

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 2858 razy



Śledzie z bananami

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 3820 razy



Ryba po grecku

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: pow. 20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart34heartempty
Oglądano: 3866 razy



Ryba zapiekana

Czas wykonania: 45 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heartemptyheartemptyheartemptyheartemptyheartempty
Oglądano: 3206 razy



Mintaj z rusztu

Czas wykonania: 100 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart34heartempty
Oglądano: 2895 razy



Śledź w marchewce

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 1969 razy



Polecane serwisy:

www.wielkiezarcie.com

udane przepisy konkurs

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów, dokonywania rejestracji i brania udziału w naszym rankingu!
Liczne konkursy z nagrodami czekają na naszych najlepszych kucharzy. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
W celu kontaktu z nami prosimy pisać na e-maila info@udaneprzepisy.pl.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu