×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Pasta z ziemniaków

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
1-5 zł40 min1/524.36604
Pasta z ziemniaków

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- 3 ziemniaki
- 3 ząbki czosnku
- 1/2 szklanki oliwy
- 1/2 łyżeczki octu
- natka pietruszki
- szczypiorek
- sól
- pieprz

Przygotowanie:

Ziemniaki obrać i ugotować, przecisnąć przez praskę lub użyć tłuczka do ziemniaków. Następnie dodać zmiażdżony czosnek, oliwę, ocet, szczypiorek oraz natkę, doprawić do smaku i zmiksować.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Dania z warzyw

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

Dodano: 2011-07-18 - 03:26
Nick: ~:)

A z czym to się je?


Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu