×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Pasta z wędzonej makreli

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
10-15 zł20 min1/5432515
Pasta z wędzonej makreli

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- ok. 500 g wędzonej makreli
- 3 ogórki kiszone
- 3 ugotowane jajka
- 2 cebule
- 100 g szczypiorku
- 4-5 łyżek majonezu
- sól
- pieprz

Przygotowanie:

Z makreli usunąć ości, a mięso bez skóry rozdrobnić widelcem. Cebulę, ogórki oraz jajka pokroić w drobną kostkę, a szczypiorek posiekać i dodać wszystko do makreli. Posolić, popieprzyć do smaku, dodać majonez i dobrze wymieszać. Przed podaniem najlepiej wstawić do lodówki na 30 minut.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Przekąski

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu