HOME
Dodaj
przepis
Poczekalnia
przepisów
Nasi
kucharze
Zasady punktacji
Konkurs
MENU
Dania z jaj i sera
Dania z warzyw
Desery
Kluski i naleśniki
Makarony i ryż
Mięsne
Na grilla
Napoje i drinki
Pizze
Przekąski
Przetwory
Ryby, owoce morza
Sałatki
Sosy
Wypieki
Zapiekanki, tosty
Zupy



Przepisy na sałatki

Z nami przyrządzisz kolorowe i pyszne sałatki na każdą okazję. Twoja rodzina będzie je uwielbiać.

Przepisy na ciasta i wypieki

Zobacz nasz duży wybór przepisów na ciasta. Szukaj również przepisów na torty i ciasteczka w naszych wypiekach.

Przekąski i przystawki na przyjęcie

Galat wegetariański, faszerowane jajka, ruloniki z szynki, kurczak w galarecie oraz wiele innych ciekawych pomysłów na przekąski. Fantazyjne i smaczne przystawki na przyjęcie.

Desery

Znajdź swoje ulubione przepisy na desery. Spraw przyjemność sobie i dzieciom.
Rejestracja   Logowanie

Przepis - Pasta z wędzonej makreli

Znajdź przepisy wg:
Znajdź przepis po słowie kluczowym:


 

Pasta z wędzonej makreli

Czas: 20 min
Trudność: 1/5

Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty (3,00)
Oglądano: 1718 razy

Pasta z wędzonej makreli


Składniki:
- ok. 500 g wędzonej makreli
- 3 ogórki kiszone
- 3 ugotowane jajka
- 2 cebule
- 100 g szczypiorku
- 4-5 łyżek majonezu
- sól
- pieprz

Przepis:
Z makreli usunąć ości, a mięso bez skóry rozdrobnić widelcem. Cebulę, ogórki oraz jajka pokroić w drobną kostkę, a szczypiorek posiekać i dodać wszystko do makreli. Posolić, popieprzyć do smaku, dodać majonez i dobrze wymieszać. Przed podaniem najlepiej wstawić do lodówki na 30 minut.

Pysia-miniatura-50
Zobacz inne przepisy z kategorii: Przekąski
Dodano: 2015-04-01 przez: Pysia (3941) bhat
Pokaż wszystkie przepisy użytkownika Pysia

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Podziel się przepisem z innymi:

                 

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:

Treść komentarza: (min. 2,5 linijki by dostać punkty)

Przepisz kod z obrazka:



 Podobne przepisy


Parówki pod serową kołderką

Czas wykonania: 20 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 2
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart14heartempty
Oglądano: 15649 razy



Szynka ze szparagami w galarecie

Czas wykonania: 15 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 15844 razy



Jajka faszerowane z rybą wędzoną

Czas wykonania: 15 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 6
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 5992 razy



Ruloniki z szynki

Czas wykonania: 10 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullhearthalfheartempty
Oglądano: 39341 razy



Garnirowane jajka faszerowane

Czas wykonania: 10 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 6
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 10115 razy



Owocowe wieżyczki

Czas wykonania: 15 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart34heartemptyheartempty
Oglądano: 13658 razy



Polecane serwisy:

www.wielkiezarcie.com

udane przepisy konkurs

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów, dokonywania rejestracji i brania udziału w naszym rankingu!
Liczne konkursy z nagrodami czekają na naszych najlepszych kucharzy. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
W celu kontaktu z nami prosimy pisać na e-maila info@udaneprzepisy.pl.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu