×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Pasta z parówek

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
5-10 zł20 min1/544.114084
Pasta z parówek

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- 4 parówki
- 1 cebula
- 1 łyżka masła
- 1 łyżka przecieru pomidorowego
- 1 łyżka musztardy
- szczypiorek

Przygotowanie:

Z parówek zdjąć osłonki i zmielić je. Następnie dodać posiekaną cebulę, masło, przecier pomidorowy i musztardę, wszystko dokładnie wymieszać, posypać posiekanym szczypiorkiem.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Przekąski

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

Dodano: 2013-01-12 - 22:34
Nick: ~Dobre

Dobre bardzo przed chwilką zrobiłem


Dodano: 2012-06-23 - 23:16
Nick: ~malwinka

zrobiłam dzisiaj ta pastę smaczna jes-t posmak ma rybny a i wyglada jak paprykarz szczeciński.Dałam więcej koncentratu bo było troszke mdłe i cebule smażyłam zanim dodałam do zmielonych parówek


Dodano: 2011-03-10 - 15:59
Nick: ilka_86 (3236) bhat

z daleka wygląda jak tatar! bardzo pomysłowe i efektowne to danko:) u mnie w domu wszyscy uwielbiają parówki, więc myślę, że taka pasta bardzo bym im smakowała:)


Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu