×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Parówki pod serową kołderką

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
1-5 zł20 min2/523.316379
Parówki pod serową kołderką

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- 2 parówki
- plaster żółtego sera
- 2 łyżki startego parmezanu
- czerwona papryka do ozdoby
- żółta papryka do ozdoby
- natka pietruszki do ozdoby
- 1 łyżeczka oleju do smażenia

Przygotowanie:

Parówki obrać z osłonek, przeciąć na pół i spiąć wszystkie wykałaczkami, aby tworzyły jeden szereg. Podsmażyć je na rozgrzanym oleju z obu stron, przykryć plastrem żółtego sera. Z parmezanu zrobić czuprynki, a z papryki kokardki. Smażyć jeszcze chwilę pod przykryciem, aż serek się roztopi. Udekorować nacią pietruszki.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Przekąski

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu