×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Młoda kapusta z kiełbasą

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
5-10 zł60 min2/564.318879
Młoda kapusta z kiełbasą

Składniki:

- młoda kapusta
- 20 dag kiełbasy cienkiej
- młoda marchewka
- kostka rosołowa
- koperek
- szczypiorek
- sól
- pieprz

Przygotowanie:

Kapustę poszatkować i wrzucić do gotującej się wody, chwilę gotować, aż kapusta trochę zmięknie. Odcedzić. Do kapusty dolać trochę wody, dodać kostkę rosołową i startą marchewkę. Chwilę pogotować. Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni, dodać do kapusty, wymieszać. Następnie dodać posiekany szczypiorek oraz koperek, doprawić i jeszcze chwilę pogotować.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Dania z warzyw

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

Dodano: 2014-05-17 - 15:33
Nick: ~urgela

kapustka bardzo smaczna


Dodano: 2012-06-29 - 18:10
Nick: ~Rysiek

Do tego przepisu dodaję jeszcze łyżeczkę kminku ,dwa pomidory obrane ze skórki .Wychodzi z tego super kapusta .można jeszcze dodać trochę soku z cytryny.


Dodano: 2011-11-26 - 15:31
Nick: ~HUBI

delikatna kapustka, moja mama taką robi i jest wyśmienita:) ciekawa jaka wyjdzie mi, hehe


Dodano: 2011-07-07 - 15:06
Nick: ~ja :)

Moja teściowa robi właśnie cos takiego :) Przepis bardzo dobry :)


Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu