×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Mintaj z rusztu

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
10-15 zł100 min2/543.83494
Mintaj z rusztu

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- 1 kg filetu z mintaja
- bułka tarta
Marynata:
- 8 łyżek oleju
- 4 łyżki soku z cytryny
- posiekany koperek
- posiekana natka pietruszki
- sól
- pieprz

Przygotowanie:

Marynata: Wszystkie składniki połączyć ze sobą i dobrze wymieszać. Rybę włożyć do zalewy i odstawić na 1 godzinę do lodówki.
Folię aluminiową posmarować olejem i ułożyć na niej rybę oprószoną bułką tartą. Piec w piekarniku lub na grillu ok. 30 minut. W trakcie pieczenia rybę obracać i polewać marynatą, smarować masłem.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Ryby, owoce morza

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu