×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Mintaj w panierce

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
10-15 zł30 min1/543.47484
Mintaj w panierce

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- 1 kg filetów z mintaja
- 2 jajka
- oregano
- sól
- pieprz
- pół cytryny
- bułki tartej lub mąki jak kto lubi
- tłuszcz do smażenia

Przygotowanie:

Jajka roztrzepać z przyprawami. Mąkę wysypać na talerzyku. Rybę umyć, osuszyć, podzielić na porcje i skropić cytryną. Następnie obtoczyć w jajku, a później w mące lub bułce. Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć z obu stron na złoty kolor.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Ryby, owoce morza

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu