×

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Lemoniada z miętą i cytryną

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudność\Trudność"Dla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
1-5 zł5 min1/5452317
Lemoniada z miętą i cytryną

Składniki:

- 1 l wody niegazowanej mineralnej
- 1 cytryna
- kilka listków mięty

Przygotowanie:

Do dzbanka wlać wodę. Cytrynę przekroić na pół. Jedną połówkę wycisnąć do wody, a drugą pokroić w plastry i wrzucić do wody. Miętę umyć i również wrzucić do wody. Odstawić na około 30 minut. Przed podaniem można wrzucić kostki lodu lub schłodzić w lodówce.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Napoje i drinki

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu