×

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Kompot z truskawek

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudność\Trudność"Dla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
1-5 zł25 min2/5445663
Kompot z truskawek

Składniki:

- 1 kg truskawek
- 2 szklanki wody
- 10-15 dag cukru

Przygotowanie:

Truskawki obrać i umyć. Następnie włożyć je do słoików. Do wody dodać cukier i tak przygotowaną zalewą zalać truskawki, pasteryzować ok. 15 minut.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Przetwory

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

Dodano: 2012-05-31 - 13:32
Nick: zbyszek (600) yhatyhatyhatyhat

Kompocik poezja.SUPER


Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu