×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Kapusta włoska duszona

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
1-5 zł30 min1/533.928161
Kapusta włoska duszona

Składniki:

- 1/2 główki kapusty włoskiej
- 1 marchewka
- 1 cebula
- sól
- pieprz
- 2 łyżki masła lub smalcu

Przygotowanie:

Cebulę obrać i pokroić w kostkę, podsmażyć na łyżce masła, a następnie zalać niepełną szklanką wody. Marchewkę obrać i zetrzeć na dużych oczkach na tarce, dodać do cebuli i dusić około 5 minut. Kapustę poszatkować na dość grube kawałki, dodać do garnka i dusić 15 minut. Na koniec doprawić solą oraz pieprzem do smaku.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Dania z warzyw

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu