×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Kanapka na ciepło

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
5-10 zł40 min2/523.912537
Kanapka na ciepło

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- 2 bułki paluchy
- 15 dag sera żółtego
- kilka plasterków szynki
- 8 pieczarek
- 1 pomidor
- 1 ogórek kiszony
- ogórek zielony
- cebula
- masło do smarowania
- przyprawa do pizzy
- keczup
- sól
- pieprz

Przygotowanie:

Bułki przekroić wzdłuż i wydrążyć z nich miąższ. Każdą część posmarować masłem. Pieczarki pokroić w plasterki i poddusić na małym ogniu do miękkości, pod koniec doprawić solą i pieprzem. Pomidora i ogórki pokroić w plasterki. Bułki ułożyć na blasze, a na nich pieczarki, potem szynkę, pomidora, ogórka kiszonego, cebulę, posypać startym serem, a na koniec przyprawą do pizzy. Piec 20 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu położyć ogórka i polać keczupem.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Zapiekanki, tosty

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu