×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Grzanki w masie jajeczno-mlecznej

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
1-5 zł10 min1/5443917
Grzanki w masie jajeczno-mlecznej

Składniki:

- kilka kromek bułki paryskiej ewentualnie pszennego chlebka
- 2 jaja
- 1/2 szklanki mleka
- Vegeta
- pieprz
- czosnek granulowany
- margaryna do smażenia

Przygotowanie:

Jajka wymieszać z mlekiem i doprawić do smaku. Kromki bułki zanurzać w masie mleczno-jajecznej, na chwilę je w niej zostawić. Smażyć z obu stron na rozgrzanej margarynie na złoty kolor. Grzanki podawać gorące. Można polać je miodem.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Zapiekanki, tosty

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu