×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Gotowana golonka w rosole

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
5-10 zł190 min1/524.17671
Gotowana golonka w rosole

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- 2 duże golonki tylne
- 2 marchewki
- 2 pietruszki
- kawałek selera
- 1 mniejsza cebula
- 1 kostka rosołowa

Przygotowanie:

Golonkę opalamy, aby pozbyć się wszystkich włosów. Następnie dokładnie myjemy. Wrzucamy do garnka i zalewamy wodą, tak aby nie wystawała. Wrzucamy kostkę rosołową oraz umyte i obrane warzywa. Gotujemy na małym ogniu ok. 3 godzin.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Mięsne

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

Dodano: 2012-02-12 - 21:12
Nick: ~Hehe

Jesli to co na zdjeciu ma byc dla dwoch osob to ja to sam wszystko razem zjadam na raz :D Z tego małego dania bym chyba z 5-10 porcji zjadł :D


Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu