HOME
Dodaj
przepis
Poczekalnia
przepisów
Nasi
kucharze
Zasady punktacji
Konkurs
MENU
Dania z jaj i sera
Dania z warzyw
Desery
Kluski i naleśniki
Makarony i ryż
Mięsne
Na grilla
Napoje i drinki
Pizze
Przekąski
Przetwory
Ryby, owoce morza
Sałatki
Sosy
Wypieki
Zapiekanki, tosty
Zupy



Przepisy na sałatki

Z nami przyrządzisz kolorowe i pyszne sałatki na każdą okazję. Twoja rodzina będzie je uwielbiać.

Przepisy na ciasta i wypieki

Zobacz nasz duży wybór przepisów na ciasta. Szukaj również przepisów na torty i ciasteczka w naszych wypiekach.

Przekąski i przystawki na przyjęcie

Galat wegetariański, faszerowane jajka, ruloniki z szynki, kurczak w galarecie oraz wiele innych ciekawych pomysłów na przekąski. Fantazyjne i smaczne przystawki na przyjęcie.

Desery

Znajdź swoje ulubione przepisy na desery. Spraw przyjemność sobie i dzieciom.
Rejestracja   Logowanie

Przepis - Filety rybne po bałkańsku

Znajdź przepisy wg:
Znajdź przepis po słowie kluczowym:


 

Filety rybne po bałkańsku

Czas: 50 min
Trudność: 2/5

Dla osób: 4
Koszt: 15-20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full (5,00)
Oglądano: 4363 razy

Filety rybne po bałkańsku


Składniki:
- 600 g filetów z ryby
- 300 g mrożonych warzyw razem z kukurydzą
- 1 papryka
- 4 pomidory
- 2 cebule
- 4 plasterki bekonu
- 2 łyżki soku z cytryny
- 2 łyżki masła
- 1 łyżeczka soli
- szczypta przyprawy ziołowej

Przepis:
Filety rybne podzielić na 8 kawałków i posmarować sokiem z cytryny. Paprykę i pomidory przekroić, usunąć nasiona i pokroić na małe kawałki. Cebulę pokroić w plasterki. Bekon usmażyć na chrupko. Do tłuszczu pozostałego na patelni dodać masło i usmażyć filety. Dwie minuty z każdej strony. Filety wyjąć z patelni i posolić. Warzywa dusić w pół szklanki wody, posolić, włożyć rybę, oprószyć przyprawą ziołową i krótko podgrzać, nie gotować.

Weronika-miniatura-50
Zobacz inne przepisy z kategorii: Ryby, owoce morza
Dodano: 2010-05-18 przez: Weronika belka przepisy

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Podziel się przepisem z innymi:

                 

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:

Treść komentarza: (min. 2,5 linijki by dostać punkty)

Przepisz kod z obrazka:



 Podobne przepisy


Małże a la Zorba

Czas wykonania: 150 min
Trudność: 4/5
Dla osób: 4
Koszt: pow. 20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 2327 razy



Szaszłyki z łososiem i ananasem

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 15-20 zł

Ocena: heartemptyheartemptyheartemptyheartemptyheartempty
Oglądano: 973 razy



Krewetki po kreteńsku

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: pow. 20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullhearthalf
Oglądano: 3543 razy



Krabowo - krewetkowy przysmak czosnkowy

Czas wykonania: 15 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 3
Koszt: 15-20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart14heartempty
Oglądano: 4084 razy



Dorsz w opakowaniu

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 2825 razy



Śledź w marchewce

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 1930 razy



Polecane serwisy:

www.wielkiezarcie.com

udane przepisy konkurs

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów, dokonywania rejestracji i brania udziału w naszym rankingu!
Liczne konkursy z nagrodami czekają na naszych najlepszych kucharzy. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
W celu kontaktu z nami prosimy pisać na e-maila info@udaneprzepisy.pl.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu