| ||||||||||||||
... lub wpisz: | ||||||||||||||
Fasolka szparagowa z pomidorami
![]() Oceń ten przepis:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Składniki:- opakowanie mrożonej fasolki szparagowej- puszka pomidorów - 1/2 cebuli - 2 ząbki czosnku - oliwa - zioła prowansalskie - sól - pieprz Przygotowanie:Fasolkę opłukać i gotować al dente w lekko osolonej wodzie. Cebulę i czosnek obrać i posiekać. Podsmażyć na oliwie. Dodać pomidory. Doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Chwilę dusić od czasu do czasu mieszając. Sosem polać fasolkę.Podawać np. z paluszkami rybnymi. Zobacz inne przepisy z kategorii: Dania z warzyw
Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne! KomentarzeW chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!
Dodaj komentarz do przepisu!
|