×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Fasolka szparagowa z pomidorami

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
10-15 zł40 min2/5453535
Fasolka szparagowa z pomidorami

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- opakowanie mrożonej fasolki szparagowej
- puszka pomidorów
- 1/2 cebuli
- 2 ząbki czosnku
- oliwa
- zioła prowansalskie
- sól
- pieprz

Przygotowanie:

Fasolkę opłukać i gotować al dente w lekko osolonej wodzie. Cebulę i czosnek obrać i posiekać. Podsmażyć na oliwie. Dodać pomidory. Doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Chwilę dusić od czasu do czasu mieszając. Sosem polać fasolkę.
Podawać np. z paluszkami rybnymi.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Dania z warzyw

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu