×
koszt czas trudnosc kategorie sortuj

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

udane przepisy logo

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Fasolka szparagowa z bułką

KosztKosztCzas wykonaniaCzas wykonaniaTrudnośćTrudnośćDla osóbIlość osóbOcenaOcena PopularnośćPopularność
1-5 zł45 min1/5245074
Fasolka szparagowa z bułką

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Składniki:

- 1/2 kg fasolki szparagowej
- 3 łyżki masła
- 3 łyżki bułki tartej
- sól

Przygotowanie:

Fasolkę myjemy i obcinamy jej końcówki. W większym garnku zagotowujemy osoloną wodę. Gdy zacznie wrzeć, wrzucamy do niej fasolkę i gotujemy pod przykryciem do uzyskania miękkości. Następnie odcedzamy ją. Masło rozpuszczamy na patelni i dodajemy bułkę, przyprawiamy odrobiną soli, podsmażamy. Fasolkę wykładamy na talerze i polewamy bułką.
Zobacz inne przepisy z kategorii: Dania z warzyw

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

Dodano: 2012-10-27 - 21:32
Nick: BETI (3) ystarystarystar

do zagryzki ok


Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza:
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Kontakt  |   Regulamin i polityka serwisu