| ||||||||||||||
... lub wpisz: | ||||||||||||||
Dorsz w warzywach
![]() Oceń ten przepis:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Składniki:- 1 cebula- 3 marchewki - 2 pietruszki - 1 duży filet dorsza Przygotowanie:Dorsza oczywiście odmrażam i kroje na kawałki. Jak jest jeszcze wilgotny obtaczam go w mące zmieszanej z vegetą i zaraz na patelnie. Jak się ryba obsmaży przekładam ją do naczynia żaroodpornego.Teraz warzywa: pierwszą smażę cebulę, a do cebuli dodaję starte pietruszki i marchewki. Wszytko doprawiam vegetą i chwilkę podsmażam. Rybę zasypuje warzywami i piekę od 30 do 40min w 200-stu stopniach. Zobacz inne przepisy z kategorii: Ryby, owoce morza
Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne! KomentarzeW chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!
Dodaj komentarz do przepisu!
|