HOME
Dodaj
przepis
Poczekalnia
przepisów
Nasi
kucharze
Zasady punktacji
Konkurs
MENU
Dania z jaj i sera
Dania z warzyw
Desery
Kluski i naleśniki
Makarony i ryż
Mięsne
Na grilla
Napoje i drinki
Pizze
Przekąski
Przetwory
Ryby, owoce morza
Sałatki
Sosy
Wypieki
Zapiekanki, tosty
Zupy



Przepisy na sałatki

Z nami przyrządzisz kolorowe i pyszne sałatki na każdą okazję. Twoja rodzina będzie je uwielbiać.

Przepisy na ciasta i wypieki

Zobacz nasz duży wybór przepisów na ciasta. Szukaj również przepisów na torty i ciasteczka w naszych wypiekach.

Przekąski i przystawki na przyjęcie

Galat wegetariański, faszerowane jajka, ruloniki z szynki, kurczak w galarecie oraz wiele innych ciekawych pomysłów na przekąski. Fantazyjne i smaczne przystawki na przyjęcie.

Desery

Znajdź swoje ulubione przepisy na desery. Spraw przyjemność sobie i dzieciom.
Rejestracja   Logowanie

Przepis - Bigos z rybą

Znajdź przepisy wg:
Znajdź przepis po słowie kluczowym:


 

Bigos z rybą

Czas: 95 min
Trudność: 3/5

Dla osób: 6
Koszt: pow. 20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty (4,00)
Oglądano: 2287 razy

Bigos z rybą


Składniki:
- 80 dag filetów rybnych np. mintaja
- 1/2 główki białej kapusty
- 1/4 główki czerwonej kapusty
- 30 dag pieczarek
- 4 cebule
- 3 winne jabłka
- opakowanie suszonych śliwek
- 3 ząbki czosnku
- 4 łyżki koncentratu pomidorowego
- ziele angielskie
- liść laurowy
- sól
- pieprz
- szczypta cukru
- 1 litr bulionu warzywnego

Przepis:
Kapustę posiekać. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach po czym dodać do kapusty wraz z zielem angielskim i liściem laurowym, zalać bulionem i dusić do miękkości. Filety rybne umyć, osuszyć i pokroić na kawałki, pieczarki w plastry, a cebule posiekać. Śliwki zalać wodą, gdy napęcznieją, odcedzić i pokroić na mniejsze kawałki. Wszystko to dodać do kapusty, doprawić koncentratem i zmiażdżonym czosnkiem, wymieszać. Dusić pod przykryciem 15 minut. Doprawić do smaku.

Natalina-miniatura-50
Zobacz inne przepisy z kategorii: Dania z warzyw
Dodano: 2013-05-24 przez: Natalina (2370) rhatrhatrhat
Pokaż wszystkie przepisy użytkownika Natalina

Oceń ten przepis:

obrazekobrazekobrazekobrazekobrazek

Podziel się przepisem z innymi:

                 

Spodobał Ci się przepis? Podziel się z innymi! Kliknij na poniższe, skopiuj i wyślij znajomym poniższy link na e-maila, forum, blog, gg lub inne!





Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:

Treść komentarza: (min. 2,5 linijki by dostać punkty)

Przepisz kod z obrazka:



 Podobne przepisy


Pieczone kartofle

Czas wykonania: 50 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 2
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullhearthalf
Oglądano: 4194 razy



Miks witamin

Czas wykonania: 50 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 5
Koszt: 15-20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 2721 razy



Ziemniaki puree z kiszoną kapustą

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart34
Oglądano: 7094 razy



Smażone ziemniaki z mięsem

Czas wykonania: 20 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 3
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullhearthalf
Oglądano: 3709 razy



Nadziewane pieczarki

Czas wykonania: 20 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullhearthalf
Oglądano: 11002 razy



Placki ziemniaczane z zieleniną

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4015 razy



Polecane serwisy:

www.wielkiezarcie.com

udane przepisy konkurs

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów, dokonywania rejestracji i brania udziału w naszym rankingu!
Liczne konkursy z nagrodami czekają na naszych najlepszych kucharzy. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
W celu kontaktu z nami prosimy pisać na e-maila info@udaneprzepisy.pl.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu