HOME
Dodaj
przepis
Poczekalnia
przepisów
Nasi
kucharze
Zasady punktacji
Konkurs
MENU
Dania z jaj i sera
Dania z warzyw
Desery
Kluski i naleśniki
Makarony i ryż
Mięsne
Na grilla
Napoje i drinki
Pizze
Przekąski
Przetwory
Ryby, owoce morza
Sałatki
Sosy
Wypieki
Zapiekanki, tosty
Zupy



Przepisy na sałatki

Z nami przyrządzisz kolorowe i pyszne sałatki na każdą okazję. Twoja rodzina będzie je uwielbiać.

Przepisy na ciasta i wypieki

Zobacz nasz duży wybór przepisów na ciasta. Szukaj również przepisów na torty i ciasteczka w naszych wypiekach.

Przekąski i przystawki na przyjęcie

Galat wegetariański, faszerowane jajka, ruloniki z szynki, kurczak w galarecie oraz wiele innych ciekawych pomysłów na przekąski. Fantazyjne i smaczne przystawki na przyjęcie.

Desery

Znajdź swoje ulubione przepisy na desery. Spraw przyjemność sobie i dzieciom.
Rejestracja   Logowanie

Udane przepisy - tylko najlepsze przepisy kulinarne

Znajdź przepisy wg:
Znajdź przepis po słowie kluczowym:


 

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Konfitura truskawkowa z sokiem z czerwonej porzeczki

Konfitura truskawkowa z sokiem z czerwonej porzeczki

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 10
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 2468 razy
Przetwory

Dodano: 2010-06-04
Dodał/a: Weronika

Truskawki pokroić na mniejsze kawałki i ostrożnie wymieszać z sokiem oraz 500 g cukru i odstawić na 6 godzin. W garnku...     pokaż cały przepis

Herbata mrożona

Herbata mrożona

Czas wykonania: 8 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 1
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart34
Oglądano: 2467 razy
Napoje i drinki

Dodano: 2010-05-13
Dodał/a: Weronika

Herbatę zalać 1/4 litra wrzącej wody, posłodzić i odstawić na 4 minuty. Do pustej szklanki wrzucić kostki lodu i plasterki cytryny. Herbatę przecedzić...     pokaż cały przepis

Sos ziołowy

Sos ziołowy

Czas wykonania: 20 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 2465 razy
Sosy

Dodano: 2010-05-21
Dodał/a: Weronika

Stale mieszając dodawać stopniowo do twarogu jogurt, śmietanę i musztardę. Obrać cebulę i drobno zetrzeć. Posiekać drobno zioła i dodać do...     pokaż cały przepis

Ice Li

Ice Li

Czas wykonania: 5 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 1
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 2457 razy
Napoje i drinki

Dodano: 2013-05-14
Dodał/a: izas

Limonkę pokroić na mniejsze kawałki. W niskiej szklance do drinków układać naprzemiennie warstwy: kruszony lód, limonka. Całość posypać cukrem...     pokaż cały przepis

Naleśniki z jagodowym serkiem

Naleśniki z jagodowym serkiem

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 2
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 2443 razy
Kluski i naleśniki

Dodano: 2010-07-24
Dodał/a: Weronika

Serek jagodowy: Jagody zalać odrobiną wody i rozgotować. Ostudzić i wymieszać z serkiem.
Naleśniki: Całe jajko ubić. Następnie...     pokaż cały przepis

Konfitura truskawkowo - pomarańczowa

Konfitura truskawkowo - pomarańczowa

Czas wykonania: 35 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 10
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 2412 razy
Przetwory

Dodano: 2010-06-06
Dodał/a: Weronika

Truskawki drobno pokroić. Pomarańcze podzielić na cząstki, usunąć z nich błonki i wycisnąć sok. Objętość miąższu...     pokaż cały przepis

Mielone kotleciki ziołowe

Mielone kotleciki ziołowe

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 6
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart34heartempty
Oglądano: 2401 razy
Mięsne

Dodano: 2010-06-07
Dodał/a: Weronika

Zioła pokroić i wsypać do mięsa. Dodać jajo, pieprz, sól, sos sojowy i drobno pokrojoną, zarumienioną na margarynie cebulę. Bułkę namoczyć...     pokaż cały przepis

Porzeczkowy śmietanowiec

Porzeczkowy śmietanowiec

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 3/5
Dla osób: 10
Koszt: pow. 20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 2398 razy
Wypieki

Dodano: 2015-07-10
Dodał/a: aga-27

Biszkopt: Do białek dodać cukier i ubić na sztywną pianę. Wlać żółtka, wsypać proszek do pieczenia i obie mąki. Wszystko wymieszać,...     pokaż cały przepis

Ziołowe kotlety mielone

Ziołowe kotlety mielone

Czas wykonania: 50 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullhearthalf
Oglądano: 2381 razy
Mięsne

Dodano: 2010-05-14
Dodał/a: Weronika

Cebulę i czosnek pokroić w drobną kostkę i zeszklić. Dodać zioła i drobno startą marchew. Dusić 3 minuty, zdjąć z ognia, dodać 2 łyżki...     pokaż cały przepis

Napój truskawkowo-marchewkowy

Napój truskawkowo-marchewkowy

Czas wykonania: 20 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 2
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 2373 razy
Napoje i drinki

Dodano: 2010-06-28
Dodał/a: Weronika

Marchew obrać i wycisnąć sok w sokowirówce. Truskawki przetrzeć przez gęste sito. Połączyć przecier truskawkowy z sokiem marchwiowym, dodać...     pokaż cały przepis

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Polecane serwisy:

www.wielkiezarcie.com

udane przepisy konkurs

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów, dokonywania rejestracji i brania udziału w naszym rankingu!
Liczne konkursy z nagrodami czekają na naszych najlepszych kucharzy. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
W celu kontaktu z nami prosimy pisać na e-maila info@udaneprzepisy.pl.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu