HOME
Dodaj
przepis
Poczekalnia
przepisów
Nasi
kucharze
Zasady punktacji
Konkurs
MENU
Dania z jaj i sera
Dania z warzyw
Desery
Kluski i naleśniki
Makarony i ryż
Mięsne
Na grilla
Napoje i drinki
Pizze
Przekąski
Przetwory
Ryby, owoce morza
Sałatki
Sosy
Wypieki
Zapiekanki, tosty
Zupy



Przepisy na sałatki

Z nami przyrządzisz kolorowe i pyszne sałatki na każdą okazję. Twoja rodzina będzie je uwielbiać.

Przepisy na ciasta i wypieki

Zobacz nasz duży wybór przepisów na ciasta. Szukaj również przepisów na torty i ciasteczka w naszych wypiekach.

Przekąski i przystawki na przyjęcie

Galat wegetariański, faszerowane jajka, ruloniki z szynki, kurczak w galarecie oraz wiele innych ciekawych pomysłów na przekąski. Fantazyjne i smaczne przystawki na przyjęcie.

Desery

Znajdź swoje ulubione przepisy na desery. Spraw przyjemność sobie i dzieciom.
Rejestracja   Logowanie

Udane przepisy - tylko najlepsze przepisy kulinarne

Znajdź przepisy wg:
Znajdź przepis po słowie kluczowym:


 

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Faszerowane pieczarki

Faszerowane pieczarki

Czas wykonania: 50 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart34heartempty
Oglądano: 4069 razy
Dania z warzyw

Dodano: 2010-08-31
Dodał/a: Pysia

Nóżki 16 największych grzybów delikatnie wykręcić i razem z resztą pieczarek drobno posiekać. Cebulę, czosnek i szynkę pokroić w drobna kostkę....     pokaż cały przepis

Sos chrzanowy

Sos chrzanowy

Czas wykonania: 20 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 4063 razy
Sosy

Dodano: 2011-02-05
Dodał/a: agata1722

Mąkę rozprowadzić w 4-5 łyżkach bulionu, a pozostały zagotować. Do gotującego bulionu dodać rozrobioną mąkę, masło, chrzan. Wymieszać i...     pokaż cały przepis

Risotto z pangą

Risotto z pangą

Czas wykonania: 70 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullhearthalf
Oglądano: 4062 razy
Makarony i ryż

Dodano: 2011-03-10
Dodał/a: ewasylwia

Rozmrożoną rybę skropić octem i posolić. Następnie pokroić na niewielkie kawałki, odstawić na 30 minut. Po tym czasie rybę obtoczyć w bułce...     pokaż cały przepis

Kurczak tandoori

Kurczak tandoori

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 15-20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullhearthalf
Oglądano: 4048 razy
Na grilla

Dodano: 2010-05-23
Dodał/a: Weronika

W misce dokładnie wymieszać wszystkie składniki marynaty. Kurczaka podzielić na porcję. Zdjąć z niego skórę, umyć i osuszyć. Mięso głęboko...     pokaż cały przepis

Spaghetti z grzybami w śmietanie

Spaghetti z grzybami w śmietanie

Czas wykonania: 50 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullhearthalfheartempty
Oglądano: 4040 razy
Makarony i ryż

Dodano: 2010-05-20
Dodał/a: Weronika

Zagotować 3 litry wody z dodatkiem soli i oleju. Grzyby zalać wodą i gotować 10 minut na średnim ogniu. Podgotowane grzyby przecedzić, wywar grzybowy...     pokaż cały przepis

Śledzie z bananami

Śledzie z bananami

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 4038 razy
Ryby, owoce morza

Dodano: 2011-03-13
Dodał/a: Melisa

Śledzie pokroić na mniejsze kawałki. Do oleju dodać pieprz, wymieszać. Banany zmiksować, dodać sok z cytryny, olej, jogurt oraz curry i dobrze...     pokaż cały przepis

Piwna zapiekanka pikardyjska

Piwna zapiekanka pikardyjska

Czas wykonania: 45 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart14
Oglądano: 4033 razy
Zapiekanki, tosty

Dodano: 2010-11-30
Dodał/a: Weronika

W garnku stopić 1 łyżkę masła i zeszklić na nim pokrojoną drobno cebulę, dodać jeszcze 1/2 łyżki masła, wsypać umyty i osączony ryż, wymieszać,...     pokaż cały przepis

Ryba po grecku

Ryba po grecku

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: pow. 20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart34heartempty
Oglądano: 4022 razy
Ryby, owoce morza

Dodano: 2010-05-25
Dodał/a: Weronika

Rybę pokroić na porcję, każdy kawałek posypać solą, pieprzem i oprószyć mąką. Usmażyć na oleju. Zetrzeć na tarce jarzyny, włożyć na...     pokaż cały przepis

Kotlety schabowe

Kotlety schabowe

Czas wykonania: 20 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart14heartempty
Oglądano: 4019 razy
Mięsne

Dodano: 2010-05-08
Dodał/a: Weronika

Mięso rozbijamy. Cebulę obieramy i kroimy na plastry. Mięso przekładamy cebulą i zostawiamy na ok. godzinę (najlepiej jest to zrobić poprzedniego...     pokaż cały przepis

Placek agrestownik

Placek agrestownik

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 4/5
Dla osób: 10
Koszt: 15-20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 4011 razy
Wypieki

Dodano: 2010-06-08
Dodał/a: Weronika

Biszkopt: Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić z wodą aż będą sztywne. Następnie powoli dodawać cukier i miksować na wolnych...     pokaż cały przepis

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Polecane serwisy:

www.wielkiezarcie.com

udane przepisy konkurs

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów, dokonywania rejestracji i brania udziału w naszym rankingu!
Liczne konkursy z nagrodami czekają na naszych najlepszych kucharzy. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
W celu kontaktu z nami prosimy pisać na e-maila info@udaneprzepisy.pl.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu