HOME
Dodaj
przepis
Poczekalnia
przepisów
Nasi
kucharze
Zasady punktacji
Konkurs
MENU
Dania z jaj i sera
Dania z warzyw
Desery
Kluski i naleśniki
Makarony i ryż
Mięsne
Na grilla
Napoje i drinki
Pizze
Przekąski
Przetwory
Ryby, owoce morza
Sałatki
Sosy
Wypieki
Zapiekanki, tosty
Zupy



Przepisy na sałatki

Z nami przyrządzisz kolorowe i pyszne sałatki na każdą okazję. Twoja rodzina będzie je uwielbiać.

Przepisy na ciasta i wypieki

Zobacz nasz duży wybór przepisów na ciasta. Szukaj również przepisów na torty i ciasteczka w naszych wypiekach.

Przekąski i przystawki na przyjęcie

Galat wegetariański, faszerowane jajka, ruloniki z szynki, kurczak w galarecie oraz wiele innych ciekawych pomysłów na przekąski. Fantazyjne i smaczne przystawki na przyjęcie.

Desery

Znajdź swoje ulubione przepisy na desery. Spraw przyjemność sobie i dzieciom.
Rejestracja   Logowanie

Udane przepisy - tylko najlepsze przepisy kulinarne

Znajdź przepisy wg:
Znajdź przepis po słowie kluczowym:


 

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Jajka faszerowane z chrzanem

Jajka faszerowane z chrzanem

Czas wykonania: 10 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 6
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 8840 razy
Przekąski

Dodano: 2010-05-22
Dodał/a: Weronika

Jajka obrać i przekroić wzdłuż na pół. Żółtka wyjąć, rozgnieść i utrzeć na gładki krem z majonezem i masłem, lekko posolić. Przyprawić...     pokaż cały przepis

Galat wegetariański

Galat wegetariański

Czas wykonania: 70 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 6
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 7782 razy
Przekąski

Dodano: 2010-05-25
Dodał/a: Weronika

Marchew pokroić w kostkę i wrzucić do wrzącej, osolonej i osłodzonej wody. Gotować kilka minut (marchew powinna być jędrna). Odcedzić, wywar...     pokaż cały przepis

Jajka faszerowane z rybą wędzoną

Jajka faszerowane z rybą wędzoną

Czas wykonania: 15 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 6
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 6014 razy
Przekąski

Dodano: 2010-06-13
Dodał/a: Weronika

Jajka ugotować na twardo. Obrać i przekroić wzdłuż. Wyjąć żółtka. Rybę obrać ze skóry i ości. Dodać do żółtek, wlać olej i utrzeć....     pokaż cały przepis

Kotlety kapuściano pieczarkowe

Kotlety kapuściano pieczarkowe

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 6008 razy
Dania z warzyw

Dodano: 2011-02-26
Dodał/a: ewasylwia

Kapustę poszatkować i gotować około 20 minut w osolonym wrzątku, osączyć. Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle. Kapustę...     pokaż cały przepis

Placek brzoskwiniowy

Placek brzoskwiniowy

Czas wykonania: 80 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 10
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 6001 razy
Wypieki

Dodano: 2010-08-31
Dodał/a: Beatka

Żółtka oddzielić od białek i utrzeć z cukrem. Dodawać na zmianę olej, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz śmietanę i kilka kropel...     pokaż cały przepis

Schab ze śliwką

Schab ze śliwką

Czas wykonania: 120 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 8
Koszt: 15-20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 5472 razy
Mięsne

Dodano: 2011-03-08
Dodał/a: ilka_86

Z mięsa nie ściągać błon. Ostrym, długim nożem naciąć w schabie przez środek otwór i włożyć do niego śliwki. Schab polać odrobiną oleju...     pokaż cały przepis

Słodko-kwaśny sos chiński

Słodko-kwaśny sos chiński

Czas wykonania: 15 min
Trudność: 3/5
Dla osób: 2
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 5070 razy
Sosy

Dodano: 2010-09-04
Dodał/a: Pysia

Mąkę wymieszać z sosem sojowym oraz octem i podgrzewać na małym ogniu. Dodać miód, imbir, posiekany czosnek. Dobrze wymieszać. Dolewać rosół,...     pokaż cały przepis

Pieczeń z udźca wieprzowego

Pieczeń z udźca wieprzowego

Czas wykonania: 70 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 15-20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 5057 razy
Mięsne

Dodano: 2010-08-23
Dodał/a: Weronika

Mięso natrzeć rozgniecionym czosnkiem wymieszanym z solą oraz kminkiem i wraz ze smalcem ułożyć w brytfannie. Dodać obraną, nie pokrojoną cebulę....     pokaż cały przepis

Kompot z moreli

Kompot z moreli

Czas wykonania: 35 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 4910 razy
Przetwory

Dodano: 2011-03-11
Dodał/a: blagro1

Owoce przekroić na pół wyjąć pestki, ułożyć ciasno w przygotowanych słoikach. Wodę zagotować z cukrem, miodem i octem. Dokładnie wyszorować...     pokaż cały przepis

Pierogi po włosku

Pierogi po włosku

Czas wykonania: 120 min
Trudność: 5/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheartemptyheartempty
Oglądano: 4073 razy
Kluski i naleśniki

Dodano: 2010-06-01
Dodał/a: Weronika

Farsz: Wszystko prócz sera pokroić w kostkę. Cebulę usmażyć, dodać pieczarki, paprykę, kiełbasę i pomidor. Podsmażyć. Doprawić solą,...     pokaż cały przepis

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Polecane serwisy:

www.wielkiezarcie.com

udane przepisy konkurs

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów, dokonywania rejestracji i brania udziału w naszym rankingu!
Liczne konkursy z nagrodami czekają na naszych najlepszych kucharzy. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
W celu kontaktu z nami prosimy pisać na e-maila info@udaneprzepisy.pl.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu