HOME
Dodaj
przepis
Poczekalnia
przepisów
Nasi
kucharze
Zasady punktacji
Konkurs
MENU
Dania z jaj i sera
Dania z warzyw
Desery
Kluski i naleśniki
Makarony i ryż
Mięsne
Na grilla
Napoje i drinki
Pizze
Przekąski
Przetwory
Ryby, owoce morza
Sałatki
Sosy
Wypieki
Zapiekanki, tosty
Zupy



Przepisy na sałatki

Z nami przyrządzisz kolorowe i pyszne sałatki na każdą okazję. Twoja rodzina będzie je uwielbiać.

Przepisy na ciasta i wypieki

Zobacz nasz duży wybór przepisów na ciasta. Szukaj również przepisów na torty i ciasteczka w naszych wypiekach.

Przekąski i przystawki na przyjęcie

Galat wegetariański, faszerowane jajka, ruloniki z szynki, kurczak w galarecie oraz wiele innych ciekawych pomysłów na przekąski. Fantazyjne i smaczne przystawki na przyjęcie.

Desery

Znajdź swoje ulubione przepisy na desery. Spraw przyjemność sobie i dzieciom.
Rejestracja   Logowanie

Udane przepisy - tylko najlepsze przepisy kulinarne

Znajdź przepisy wg:
Znajdź przepis po słowie kluczowym:


 

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Biała pieczona kiełbasa

 Biała pieczona kiełbasa

Czas wykonania: 40 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 2
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 3919 razy
Przekąski

Dodano: 2010-05-11
Dodał/a: Weronika

Kiełbasę ponacinać. Każdy kawałek posmarować koncentratem i posypać majerankiem. Ułożyć na blasze i skropić olejem. Piec w 190 stopniach aż...     pokaż cały przepis

Powidła ze śliwek

Powidła ze śliwek

Czas wykonania: 65 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 10
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 3843 razy
Przetwory

Dodano: 2010-06-04
Dodał/a: Weronika

Ze śliwek usunąć pestki i pokroić je na ćwiartki. Dodać do nich cukier, rum i przyprawy, dokładnie wymieszać. Przykryć i pozostawić na 24 godziny,...     pokaż cały przepis

Makaron wstążki na sposób orientalny

Makaron wstążki na sposób orientalny

Czas wykonania: 35 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 3777 razy
Makarony i ryż

Dodano: 2010-05-20
Dodał/a: Weronika

Na rozgrzanym maśle podsmażyć na złoty kolor płatki migdałowe. Dodać mak i krótko podsmażyć. Dodać sól i pieprz....     pokaż cały przepis

Omlet z groszkiem

Omlet z groszkiem

Czas wykonania: 20 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 2
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 3628 razy
Dania z jaj i sera

Dodano: 2010-05-11
Dodał/a: Weronika

Do osolonego wrzątku wrzucamy groszek i gotujemy 2 min. Wylewamy na sitko i odsączamy. Rozpuszczamy masło, dodajemy groszek i mieszamy. Następnie...     pokaż cały przepis

Rolada z jagodami

Rolada z jagodami

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 3/5
Dla osób: 6
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 3568 razy
Wypieki

Dodano: 2010-08-30
Dodał/a: Strzelec80

Ciasto biszkoptowe:
Z jajek oddzielić białka od żółtek. Do miski wlać białka, dodać sól, ubijać stopniowo dodając po łyżce...     pokaż cały przepis

Grzanki w masie jajeczno-mlecznej

Grzanki w masie jajeczno-mlecznej

Czas wykonania: 10 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 3522 razy
Zapiekanki, tosty

Dodano: 2010-05-25
Dodał/a: Weronika

Jajka wymieszać z mlekiem i doprawić do smaku. Kromki bułki zanurzać w masie mleczno-jajecznej, na chwilę je w niej zostawić. Smażyć z obu stron...     pokaż cały przepis

Piernik złocisty

Piernik złocisty

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 5/5
Dla osób: 10
Koszt: 15-20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 3506 razy
Wypieki

Dodano: 2010-06-12
Dodał/a: Weronika

Ciasto: Margarynę posiekać z mąką, dodać cukier, sodę, mleko, miód oraz jajko, żółtko i przyprawę do piernika. Wyrobić i zagnieść...     pokaż cały przepis

Paszteciki z wątróbką

Paszteciki z wątróbką

Czas wykonania: 65 min
Trudność: 3/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 3487 razy
Mięsne

Dodano: 2010-05-11
Dodał/a: Weronika

Farsz: Wątróbkę, wieprzowinę i boczek kroimy w kostkę, wkładamy do wysokiej miski, przyprawiamy i skraplamy brandy. Bułkę kroimy w cienkie...     pokaż cały przepis

Tortilla z cukinią

Tortilla z cukinią

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 3386 razy
Kluski i naleśniki

Dodano: 2010-05-25
Dodał/a: Weronika

W cukiniach odciąć końce i bez obierania pokroić na cienkie plasterki. Rozgrzać olej, włożyć na niego cukinię i dusić tak, aby się nie zarumieniła,...     pokaż cały przepis

Barszcz biały z serem

Barszcz biały z serem

Czas wykonania: 40 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 3308 razy
Zupy

Dodano: 2010-06-14
Dodał/a: Weronika

Cebulę w łupince przyrumienić na suchej patelni lub nad palnikiem. Bekon pokroić w plastry i włożyć do garnka. Dodać cebulę, pieprz, ziele angielskie,...     pokaż cały przepis

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Polecane serwisy:

www.wielkiezarcie.com

udane przepisy konkurs

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów, dokonywania rejestracji i brania udziału w naszym rankingu!
Liczne konkursy z nagrodami czekają na naszych najlepszych kucharzy. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
W celu kontaktu z nami prosimy pisać na e-maila info@udaneprzepisy.pl.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu