HOME
Dodaj
przepis
Poczekalnia
przepisów
Nasi
kucharze
Zasady punktacji
Konkurs
MENU
Dania z jaj i sera
Dania z warzyw
Desery
Kluski i naleśniki
Makarony i ryż
Mięsne
Na grilla
Napoje i drinki
Pizze
Przekąski
Przetwory
Ryby, owoce morza
Sałatki
Sosy
Wypieki
Zapiekanki, tosty
Zupy



Przepisy na sałatki

Z nami przyrządzisz kolorowe i pyszne sałatki na każdą okazję. Twoja rodzina będzie je uwielbiać.

Przepisy na ciasta i wypieki

Zobacz nasz duży wybór przepisów na ciasta. Szukaj również przepisów na torty i ciasteczka w naszych wypiekach.

Przekąski i przystawki na przyjęcie

Galat wegetariański, faszerowane jajka, ruloniki z szynki, kurczak w galarecie oraz wiele innych ciekawych pomysłów na przekąski. Fantazyjne i smaczne przystawki na przyjęcie.

Desery

Znajdź swoje ulubione przepisy na desery. Spraw przyjemność sobie i dzieciom.
Rejestracja   Logowanie

Udane przepisy - tylko najlepsze przepisy kulinarne

Znajdź przepisy wg:
Znajdź przepis po słowie kluczowym:


 

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Kisiel z soku owocowego

Kisiel z soku owocowego

Czas wykonania: 15 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 2
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4794 razy
Desery

Dodano: 2011-02-01
Dodał/a: monika4

W 1/3 szklanki wody rozrabiamy mąkę. Resztę wody gotujemy z sokiem. Gdy zacznie się gotować to dodajemy rozrobioną mąkę i mieszamy do momentu...     pokaż cały przepis

Paszteciki z serem i grzybami

Paszteciki z serem i grzybami

Czas wykonania: 40 min
Trudność: 3/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4778 razy
Kluski i naleśniki

Dodano: 2010-06-12
Dodał/a: Weronika

Ciasto: Margarynę, cukier utrzeć, dodać jajka, pokruszone drożdże i śmietanę, dalej ucierać. Następnie dodać mąkę i wyrobić ciasto....     pokaż cały przepis

Sos pomidorowo-śmietanowy

Sos pomidorowo-śmietanowy

Czas wykonania: 25 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4654 razy
Sosy

Dodano: 2010-05-14
Dodał/a: Weronika

Margarynę rozpuścić. Obraną cebulę posiekać, poddusić w margarynie, dodać do niej mąkę, chwilę zwiększyć ogień po czym dodać bulion. Następnie...     pokaż cały przepis

Fasolka szparagowa z bułką

Fasolka szparagowa z bułką

Czas wykonania: 45 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 2
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4601 razy
Dania z warzyw

Dodano: 2010-07-22
Dodał/a: Weronika

Fasolkę myjemy i obcinamy jej końcówki. W większym garnku zagotowujemy osoloną wodę. Gdy zacznie wrzeć, wrzucamy do niej fasolkę i gotujemy pod...     pokaż cały przepis

Pieczeń wieprzowa duszona w winie

Pieczeń wieprzowa duszona w winie

Czas wykonania: 110 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 6
Koszt: pow. 20 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4596 razy
Mięsne

Dodano: 2010-08-30
Dodał/a: Aga24

Mięso natrzeć solą, pieprzem, papryką, tymiankiem i obsmażyć na jasnobrązowy kolor, najpierw od strony z cienką warstwą słoniny, tak aby potem...     pokaż cały przepis

Krem waniliowy

Krem waniliowy

Czas wykonania: 40 min
Trudność: 3/5
Dla osób: 6
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4469 razy
Desery

Dodano: 2010-06-07
Dodał/a: Weronika

Z laski wanilii usunąć miękisz, laskę wrzucić do rondelka z mlekiem i podgrzewać na małym ogniu. Żelatynę namoczyć w zimnej wodzie. Żółtko...     pokaż cały przepis

Dorsz w warzywach

Dorsz w warzywach

Czas wykonania: 60 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4372 razy
Ryby, owoce morza

Dodano: 2010-12-19
Dodał/a: beta

Dorsza oczywiście odmrażam i kroje na kawałki. Jak jest jeszcze wilgotny obtaczam go w mące zmieszanej z vegetą i zaraz na patelnie. Jak się ryba...     pokaż cały przepis

Śledź pod pierzynką

Śledź pod pierzynką

Czas wykonania: 40 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4334 razy
Ryby, owoce morza

Dodano: 2010-05-25
Dodał/a: Weronika

Jajka ugotować. Obrać i osobno pokroić białko oraz żółtko. Ziemniaki i marchew ugotować. Wszystko pokroić w kostkę. Na podłużnym półmisku...     pokaż cały przepis

Zupa z serków na winie

Zupa z serków na winie

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 6
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4307 razy
Zupy

Dodano: 2014-03-19
Dodał/a: natalia

Wywar zagotować. Następnie dodać kremówkę i serki, cały czas mieszając. Przyprawić do smaku, zagotować.
Zupę zdjąć z ognia, wlać...     pokaż cały przepis

Boczek pieczony

Boczek pieczony

Czas wykonania: 50 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 5
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheartempty
Oglądano: 4256 razy
Na grilla

Dodano: 2010-05-23
Dodał/a: Weronika

Boczek oprószyć solą. Marynata: Czosnek i cebulę drobno pokroić. Ziele angielskie utłuc w moździerzu. Połączyć wszystkie składniki...     pokaż cały przepis

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Polecane serwisy:

www.wielkiezarcie.com

udane przepisy konkurs

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów, dokonywania rejestracji i brania udziału w naszym rankingu!
Liczne konkursy z nagrodami czekają na naszych najlepszych kucharzy. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
W celu kontaktu z nami prosimy pisać na e-maila info@udaneprzepisy.pl.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu