HOME
Dodaj
przepis
Poczekalnia
przepisów
Nasi
kucharze
Zasady punktacji
Konkurs
MENU
Dania z jaj i sera
Dania z warzyw
Desery
Kluski i naleśniki
Makarony i ryż
Mięsne
Na grilla
Napoje i drinki
Pizze
Przekąski
Przetwory
Ryby, owoce morza
Sałatki
Sosy
Wypieki
Zapiekanki, tosty
Zupy



Przepisy na sałatki

Z nami przyrządzisz kolorowe i pyszne sałatki na każdą okazję. Twoja rodzina będzie je uwielbiać.

Przepisy na ciasta i wypieki

Zobacz nasz duży wybór przepisów na ciasta. Szukaj również przepisów na torty i ciasteczka w naszych wypiekach.

Przekąski i przystawki na przyjęcie

Galat wegetariański, faszerowane jajka, ruloniki z szynki, kurczak w galarecie oraz wiele innych ciekawych pomysłów na przekąski. Fantazyjne i smaczne przystawki na przyjęcie.

Desery

Znajdź swoje ulubione przepisy na desery. Spraw przyjemność sobie i dzieciom.
Rejestracja   Logowanie

Udane przepisy - tylko najlepsze przepisy kulinarne

Znajdź przepisy wg:
Znajdź przepis po słowie kluczowym:


 

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Przecier z owoców róży

Przecier z owoców róży

Czas wykonania: 45 min
Trudność: 3/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 3326 razy
Przetwory

Dodano: 2011-02-02
Dodał/a: agata1722

Dojrzałe, jędrne owoce dzikiej róży przekroić na pół, wydrążyć ze środka pestki i kujące włoski. Następnie owoce umyć kilkakrotnie. Czyste...     pokaż cały przepis

Szwajcarskie kluski parzone z sosem mlecznym

Szwajcarskie kluski parzone z sosem mlecznym

Czas wykonania: 50 min
Trudność: 3/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 3320 razy
Kluski i naleśniki

Dodano: 2014-03-19
Dodał/a: natalia

Sos: żółtka utrzeć z cukrem do białości. Białka ubić na sztywną pianę, dodać mleko i delikatnie wymieszać...     pokaż cały przepis

Chłodnik zupa gruszkowa

Chłodnik zupa gruszkowa

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 3136 razy
Zupy

Dodano: 2010-08-27
Dodał/a: Weronika

Gruszki obrać i pokroić na kawałki. Zalać wodą tak, aby były przykryte, dodać goździki i cukier waniliowy, rozgotować. Zmiażdżyć gruszki...     pokaż cały przepis

Sos jagodowy

Sos jagodowy

Czas wykonania: 5 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 4
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 3108 razy
Sosy

Dodano: 2011-01-27
Dodał/a: Weronika

Do jagód dodać jogurt oraz cukier waniliowy i zwykły cukier do smaku. Wszystko zmiksować na gładką masę. Sos ten świetnie nadaje się do deserów...     pokaż cały przepis

Koktajl jagodowy

Koktajl jagodowy

Czas wykonania: 10 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 1
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 3054 razy
Napoje i drinki

Dodano: 2010-07-11
Dodał/a: Weronika

Do jagód dodać kefir, cukier waniliowy i zwykły. Wszystko zmiksować. Przelać do szklanki.
Jeśli ktoś nie dysponuje blenderem może zalać...     pokaż cały przepis

Zupa jagodowa

Zupa jagodowa

Czas wykonania: 40 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 2
Koszt: 5-10 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 2887 razy
Zupy

Dodano: 2010-07-08
Dodał/a: Weronika

Jagody zalać wodą tak, aby je tylko przykryć, dodać cukier do smaku i gotować do rozgotowania się owoców. Mąkę wymieszać z 2 łyżkami mleka...     pokaż cały przepis

Dorsz w opakowaniu

Dorsz w opakowaniu

Czas wykonania: 30 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 3
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 2846 razy
Ryby, owoce morza

Dodano: 2010-05-25
Dodał/a: lawinia

Pokroić fileta na 20 kawałków. Przygotować tyle samo kawałków folii aluminiowej i posmarować je smalcem. Por pokroić w talarki, pieczarki i imbir...     pokaż cały przepis

Sałatka z makaronem i kurczakiem

Sałatka z makaronem i kurczakiem

Czas wykonania: 25 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 2760 razy
Sałatki

Dodano: 2015-03-08
Dodał/a: natalia

Pierś umyć , osuszyć, oprószyć solą i pieprzem i usmażyć. Następnie pokroić w kostkę. Makaron ugotować w osolonej wodzie. Oba składniki...     pokaż cały przepis

Twarożek z kminkiem

Twarożek z kminkiem

Czas wykonania: 15 min
Trudność: 1/5
Dla osób: 3
Koszt: 1-5 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 2755 razy
Dania z jaj i sera

Dodano: 2010-06-25
Dodał/a: Weronika

Cebulę i czosnek zetrzeć na tarce i dodać do sera. Dodać także pozostałe składniki i utrzeć na gładką, jednolitą masę. Podawać np. do kanapek.     pokaż cały przepis

Fasolka szparagowa z pomidorami

Fasolka szparagowa z pomidorami

Czas wykonania: 40 min
Trudność: 2/5
Dla osób: 4
Koszt: 10-15 zł

Ocena: heart-fullheart-fullheart-fullheart-fullheart-full
Oglądano: 2543 razy
Dania z warzyw

Dodano: 2015-03-14
Dodał/a: Natalina

Fasolkę opłukać i gotować al dente w lekko osolonej wodzie. Cebulę i czosnek obrać i posiekać. Podsmażyć na oliwie. Dodać pomidory. Doprawić...     pokaż cały przepis

Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84

Polecane serwisy:

www.wielkiezarcie.com

udane przepisy konkurs

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów, dokonywania rejestracji i brania udziału w naszym rankingu!
Liczne konkursy z nagrodami czekają na naszych najlepszych kucharzy. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
W celu kontaktu z nami prosimy pisać na e-maila info@udaneprzepisy.pl.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu