×

 Szukaj wg:   

 

 ... lub wpisz:   

Serwis z domowymi, wypróbowanymi przepisami kulinarnymi przyrządzonymi z pasją.

Rodzaje kiełków

Kiełki to smaczne uzupełnienie potraw z makaronu, ziemniaków, sosów oraz sałatek. Do wyboru mamy kiełki o różnych smakach:

- kiełki z rzodkiewki i brokuła - są dość ostre i pieprzne
- kiełki soi i soczewicy - są delikatne, chrupiące
- kiełki fasoli mung - smakiem przypominają młody groszek
- kiełki słonecznika - mają orzechowy smak.
Oglądano: 3200 razy
Dodano: 2010-07-09
Tagi: jakie rodzaje kiełków, typy kiełków, odmiany kiełków


Komentarze

W chwili obecnej brak komentarzy do tego przepisu. Dodaj swój komentarz!

Dodaj komentarz do przepisu!

Nick:
Treść komentarza: (min. 2,5 linijki by dostać punkty)
Przepisz kod z obrazka:

Przepisy na sałatki, ciasta, przystawki, desery i wiele innych - Gotowanie dla każdego - Udane przepisy kulinarne

Serwis ze sprawdzonymi przepisami kulinarnymi dla każdej pani domu i nie tylko!
Zapraszamy do oceniania przepisów. Wierzymy, że gotowanie może być dla każdego dużą przyjemnością.
Data powstania serwisu: czerwiec 2010.

Porady kulinarne  |   Regulamin i polityka serwisu