Kiełki to smaczne uzupełnienie potraw z makaronu, ziemniaków, sosów oraz sałatek. Do wyboru mamy kiełki o różnych smakach:
- kiełki z rzodkiewki i brokuła - są dość ostre i pieprzne
- kiełki soi i soczewicy - są delikatne, chrupiące
- kiełki fasoli mung - smakiem przypominają młody groszek
- kiełki słonecznika - mają orzechowy smak.
Oglądano:
3112 razy | Dodano:
2010-07-09 |
Skopiuj poradę na swoją stronę WWW
Możesz skopiować tą poradę lub artykuł na temat
kuchni oraz przepisów kulinarnych na swoją stronę www,
forum czy bloga. Warunkiem jest umieszczenie linka pod artykułem do naszej witryny. Możesz również skopiować poniższy kod html z poradą kulinarną.
Po prostu kliknij w poniższe pole i wklej w kod swojej strony.
Tagi:
jakie rodzaje kiełków, typy kiełków, odmiany kiełków
Pokaż listę wszystkich porad...
|
|